Vetitë shëruese të limonit

0
347

Së fundmi në botën e mjekësisë është vërtetuar se fruti të cilin e përdorim zakonisht, limoni, i shkatërron qelizat e kancerit, saktësisht i stopon zhvillimin e tumorit.

Instituti amerikan për shëndetësi në Baltimor, ka njoftuar se limoni është produkt i fuqishëm natyral për shkatërrimin e qelizave kancerogjene. Po ashtu është  është konstatuar se limoni është 10 mijë herë më i fuqishëm se kimioterapia dhe çka është më e rëndësishme, nuk ndikon në qelizat e shëndosha. E vetmja gjë që ende nuk është bërë e ditur, është ajo se për çfarë sasie të limonit bëhet fjalë, prandaj sugjerohet të kemi kujdes në sasinë e tij!

Limon

Limoni si një antioksidues i fuqishëm është një ilaç i dëshmuar kundër llojeve të ndryshme të sëmundjeve dhe i kancerit, tashmë dihet disa shekuj më herët. Hudhra dhe limoni janë përbërësit bazë të një ilaçi të vjetër tibetian, i krijuar 2000 vite më parë, për të cilin dihet se pengon krijimin e kancerit. Po ashtu, ka efektin më të mirë ndaj cisteve dhe tumoreve. Ndikon pozitivisht në të gjitha format e kancerit, posaçërisht atë të mushkërive, të gjirit, prostatës, zorrës së trashë dhe pankreasit.

 

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here