Vendosni dafinë dhe hudhër në një shishe. Fshiheni në një cep në shtëpinë tuaj dhe shikoni fuqinë që kjo përzierje ka

0
208

Ndoshta mund të keni dëgjuar disa teknika me hudhër dhe dafinë ose rituale që janë përdorur për të eliminuar ndjenjat negative.

Shumë njerëz sot kryejnë truke të thjeshta në shtëpi, veçanërisht nëse ata përjetojnë diçka të keqe në punën e tyre, jetën sociale ose ekonomike.

Ja një truk i mahnitshëm në shtëpi që do t’ju ndihmojë të eliminoni energjitë negative.ajos-y-laurel-1024x576

Çfarë iu  nevojitet:

1 shishe të vogël qelqi,
7 thelpi hudhër,
7 gjethe dafine,
1 litër ujë mineral,
Shirit i kuq.

Metoda e përgatitjes:

Zbrazni ujin në shishen e qelqit dhe hidhni 7 gjethe dafine dhe 7 thelpi hudhre. Mbuloni shishen e qelqit me tapë dhe tundeni. Së fundi, vendosni shiritin e kuq në majë të shishes së qelqit.Laurel-LeavesJu duhet ta vendosni shishen e qelqit në një vend të fshehur të shtëpisë tuaj.

Për popujt e Mesdheut, hudhra dhe dafina kanë një fuqi të natyrshme për të tërhequr begatinë dhe suksesin.

Është e rëndësishme që ne gjithmonë të pastrojmë ajrin rreth nesh, sepse energjitë e këqija kanë fuqi të madhe në jetën tonë, prandaj është e domosdoshme t’i heqësh ato.

Ky truk do të bëjë që energjia e keqe të zhduket dhe gjithçka të shkojë mirë në jetën tuaj.//shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here