Trendi i ri, insekte të ngordhura në thonjë!

0
35

Sa e bukur aq edhe e tmerrshme

Trendi i ri i thonjëve që ka sjellur një arstiste nga SHBA-të, e quajtuar Deadly Beauty ka befasuar shumë vajza.

Njerëzit tmerrohen kur shohin insekte në tavolinë apo tokë dhe mundohen ta zhdukin menjëherë, por Beauty bëri që krijesat e vdekura të jenë pjesë e jetës normale duke i vendosur në thonjtë e femrave.

Ajo merr lëkurën e një insekti që preferon klientja duke e vendosur në pjesën e thoit, ku mund të qëndrojë për disa javë. Dhe kështu, thonjtë duken bukur, por edhe jo nga një dizajn i tillë.

//21media/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here