Ballina Kontakti

Kontakti

Infosite është portal informativ dhe është dritarja ku ju do të ketë mundësi të njiheni me informacione të fushave të ndryshme.

[td_text_with_title title=”Contact” style=”style_2″ el_position=”first last” custom_title=”Të dhënat kontaktuese”]Bajram Kelmendi
nr.31
Prishtina, Kosova

+381 38 220 444 (numri primar)

Email: info@sofra.al[/td_text_with_title]

[td_social custom_title=”Profilet tona në rrjetet sociale” icon_style=”1″ icon_size=”32″ facebook=”https://www.facebook.com/pages/Infositeco/615140765279752?ref=hl” googleplus=”https://plus.google.com/u/0/108216901497788149861/posts” twitter=”https://twitter.com/InfositeKosove” el_position=”first”][td_text_with_title custom_title=”Orari i punës”]Zyret tona janë të hapura nga ora 8 p.d. deri në 6 m.d.[/td_text_with_title]

Emri (*)

Emaili (*)

Titulli

Mesazhi

Albania