Ballina Etiketimet Tumoret në mitër

Etiketim: Tumoret në mitër

Shenjat që keni mioma (tumore në mitër) dhe këshillat e duhura...

Tumoret në mitër, që në gjuhën mjekësore njihen edhe si mioma, janë një nga tumoret më të shpeshta të organit gjenital femëror. Më të zakonshme...
Albania