Ballina Etiketimet Mioma

Etiketim: mioma

Shenjat që keni mioma (tumore në mitër) dhe këshillat e duhura...

Tumoret në mitër, që në gjuhën mjekësore njihen edhe si mioma, janë një nga tumoret më të shpeshta të organit gjenital femëror. Më të zakonshme...
Albania
Na konktatoni

Na dërgoni një email dhe ne do ju përgjigjemi së shpejti!

Pyejte? Jemi gati për të ju ndihmuar!

Kliko Enter për të biseduar