Ballina Etiketimet Meshkujt

Etiketim: Meshkujt

Djemtë e trashë do të bëhen meshkuj impotentë?

Djemtë e trashë kanë nivel më të vogël të testosteroneve, çka rrit rrezikun e krijimit të impotencës.   Shkencëtarët nga Universiteti Buffalo kanë krahasuar 25 djem...

Krejt e papritur: Femrat i preferojnë meshkujt të cilët braktisin

Në të vërtetë, psikologët konstatojnë që meshkujt kur marrin vesh që femra e ka braktisur partnerin, bëhen shumë nervozë dhe nga femrat e tilla...

Arsyet pse femrat i zë më shpejt efekti i alkoolit

1.Studimet tregojnë se femrat kanë më pak ujë në trupat e tyre. Kjo rezulton në përqendrimin më të lartë të gjakut te femrat sesa...

Ja pse meshkujt preferojnë më shumë femrat e lyera

Dikur tregues i rinisë, fytyra natyrale duket se tashmë nuk tërheq më.  Përkudrazi, makiazhi, edhe nëse është i lehtë e bën fytyrën më tërheqëse....

Meshkujt frikësohen nga femrat e suksesshme

Psikologët Kate Ratliff nga Universiteti i Floridës dhe Shigehiro Oishi nga Universiteti i Virxhinias kanë kryer pesë eksperimente të ndryshme me 896 pjesëmarrës për...

Vajza, mos u brengosni për peshën: Meshkujt që martohen me femra...

Ndonëse është menduar se meshkujt i preferojnë femra te gjata e të holla, studimet e reja tregojnë se ata kanë nevojë t’i zgjerojnë horizontet...

Pse meshkujt nuk e duan martesën

A mjafton thjesht ai të jetë i dashuruar në ty? Mos harro se përpos kërkesave të tua, ka kohë që edhe prindërit kanë filluar...

Femrat janë më të bukura në të tridhjetat, ndërsa meshkujt duken...

Njerëzit më së miri duken në të tridhjetat, ka treguar studimi i ri, në të cilin theksohet që femrat janë më të bukura me...

Kush pikëllohet më shumë për dashurinë e humbur, femrat apo meshkujt?

Jeta dashurore është burimi më i madh i anksiozitetit dhe i ndjenjës së pikëllimit, ka zbuluar një hulumtim i ri, i cili, gjithashtu, tregon...

Pse disa sëmundje prekin vetëm femrat?

A ka ndryshim në përballimin e sëmundjeve midis femrave dhe meshkujve?  Në kongresin vjetor të “Shoqatës Amerikanë të Mikrobiologjisë” i organizuar në Boston kjo ka...
Albania