Ballina Etiketimet Kremra

Etiketim: Kremra

Mos provoni kremra dhe parfume të reja gjatë shtatzënisë

Gjatë shtatzënisë mos eksperimentoni me preparate të reja kozmetike sepse, për shkak të ndryshimeve të hormoneve dhe ndryshimeve vaskulare, lëkura bëhet më e ndjeshme,...

TUMORI NË GJI vjen nga deodorantët dhe kremrat

Përbërësit kimik të deodorantëve, kremrave për fytyrë, janë zbuluar tek të gjithë të sëmurit nga kanceri i gjirit. Bëhet fjalë për helmet, të cilat përdoren...

Mos provoni kremra dhe parfume të reja gjatë shtatzënisë

GJATË shtatzënisë mos eksperimentoni me preparate të reja kozmetike sepse, për shkak të ndryshimeve të hormoneve dhe ndryshimeve vaskulare, lëkura bëhet më e ndjeshme,...

Kremërat, si t’i blejmë pa rrënuar buxhetin e shtëpisë

Të mësosh të shpenzosh më pak në dyqanin e kozmetikëve apo në parfumeri, (duke zgjedhur momentin e duhur), të përfitosh nga promocionet që i...
Albania