Ballina Etiketimet Grua

Etiketim: grua

Një lidhje e re pas ndarjes, këto janë fazat që përjeton...

Të krijosh një lidhje të re pas një ndarjeje, është njësoj si të hash të njejtën gjë që para ca kohësh të helmoi! Këtë nuk...

Është mëkat që një grua të vdesë pa bërë disa nga...

Shumica e kohës tonë kalon përmes dilemash për gjërat që duhen bërë ose jo, deri sa vjen një momenti kur kupton se ka kaluar...

Gruaja merr një tufë lule nga burri i saj 2 vjet...

Dashuria e vërtetë ekziston vërtet! Një grua merr një tufë me lule në ditëlindjen e saj me një shënim të veçantë. Ajo e bëri...

“I kam 59 fëmijë, edhe 7 janë para lindjes: Bashkëshortja nuk...

“Aktualisht i kam 59 fëmijë të cilët janë lindur nga sperma që e kam dhuruar, edhe shtatë janë para lindjes. Bashkëshortja ime për këtë...

Fakte interesante që duhet t’i dini për gratë

Të gjithë ato libra se si t’i kuptojmë gratë nuk kanë asgjë tjetër pos fakteve biologjike dhe sociale mbi to. Për shembull, pse gratë jetojnë...

Këto janë pantollonat që i kanë lënë të presin në radhë...

Për disa arsye është shumë e vështirë të gjesh ato pantallona që të bien sipas trupit. Për të gjitha vajzat, gratë të cilat kanë vuajtur...

Kura natyrale për dhimbjet e shpinës dhe këmbëve

A vuani nga dhimbja e shpinës ose dhimbjet në këmbë? Kjo zakonisht shkaktohet nga qëndrimi ulur për kohë të gjatë ose aktivitetet e vështira...

Truri i meshkujve reagon ndryshe nga i femrave

Skanimet zbulojnë se ka reagime të ndryshme në zona të trurit që lidhen me ndërgjegjen dhe emocionet te gjinia mashkullore dhe femërore. Zbulimi mund...

Mbeti 13 herë shtatzënë vetëm për një arsye shokuse

Një grua në Kinë, ka mbetur shtatzënë 14 herë vetëm e vetëm që të mos e vuajë dënimin e burgut. Gruaja e njohur vetëm...

Ku dallon një grua e mençur,nga një grua intelegjente!

Një grup psikologësh hasën 8 dallime mes një gruaje të mençur nga një grua inteligjente: 1. Kur një grua inteligjente zbulon një gabim të kryer...
Albania