Ballina Etiketimet Femra

Etiketim: Femra

A mund të ngelesh shtatzënë gjatë menstruacioneve?

Shumë vajza pyesin a mund të ngelen shtatzëna gjatë menstruacioneve! Dija është baza e parë për kontracepsionin e shëndetshëm. Shumica e femrave nuk marrin guximin të...

Mëmësia i plak femrat më shpejt se cigarja

Për disa femra të qënit nënë është gëzimi më i madh në jetë, domethënë, derisa fëmija të kalojë moshën e tmerrshme dy vjeç, sigurisht. Por...

Lajme të shkëlqyeshme për femra: Edhe në moshën 50 vjeçe mund...

Hulumtuesit mjekësor kanë konstatuar që tani është e mundshme edhe femrat të cilat janë në menopauzë mund të lindin fëmijë, sepse ekziston procesi komplet...

8 simptomat e sifilisit te gratë!

Në vitin 2000, vetëm 6,000 raste të sifilisit u raportuan në Qendrat e SHBA për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC). Por në 2016,...

Nëse nuk keni simptoma mos iu frikësoni kancerit ovarian

Gratë nuk duhet të paraqiten në vizita mjekësore për kancerin e vezoreve nëse nuk kanë ndonjë simptomë për një gjë të tillë, deklarojnë hulumtues...

Dy këshilla për tu dukur më e hollë

Për t’u dukur më elegante dhe më bukur nganjëherë keni nevojë për vetëm disa këshilla. Pozita dhe qëndrimi i trupit shpejt mund ta bëjnë...

Femra për femrën është ujk

Meshkujt mund të jenë të këqij, por askush femrave nuk ua ngul më thellë dhe më fortë thikën në shpinë se një femër tjetër,...

Nuancat e ngjyrave të kundërta, tërhiqen

Ngjyra e kaltër plotëson për mrekulli ngjyrën e kaftë, prandaj femrat që kanë sy me këtë ngjyrë mund të zgjedhin lirshëm nuancën e tyre...

Të bukura gjatë natës?! Ndiqni vetëm këto truke

Nëse keni qenë të zellshme me kremin e diellit, me shumë gjasa nuk keni parë një ndryshim radikal në lëkurën tuaj që nga të...

Pesë mënyra në të cilat aloe vera është e magjishme për...

Është e shkëlqyeshme për kurën e lëkurës dhe të sëmundjeve të ndryshme, prandaj përfundimisht do të duhej të vendosni për përdorimin e aloe verës… Para...
Albania