Si ta përmirësoni lidhjen brenda vetëm 60 sekondave?

0
51
kinopoisk.ru

BELA GANDHI,trajnere e njohur personale dhe themeluese e një shërbimi për takime, ka zbuluar sekretin se si ta përmirësoni çdo lidhje brenda vetëm 60 sekondave.

Siç duket, ky proces është shumë më i lehtë sesa që kemi imagjinuar.

Përqafojeni partnerin 60 sekonda
Përqafimi me dikë që e dashuroni jua rritë nivelet trupore të oksitoksines dhe dopaminës – hormone të cilat janë përgjegjëse për ndjenjat e kënaqësisë dhe lidhjes emocionale.

Ta përqafoni dikë që e dashuroni, bën të ndjeheni sikurse jeni mbuluar me një batanije të ngrohët dhe ajo ndjenjë do të qëndrojë me ju tërë ditën.21117-Clinica-Dental-Tarraco-pareja-sonriendo

Dërgojani një mesazh partnerit
Tregoni përmes një mesazhi se e vlerësoni dhe e dashuroni. Gjithashtu, partnerit mund t’ia rikujtoni edhe disa nga momentet e bukura të cilat i keni kaluar së bashku. /Telegrafi/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here