Si i ndryshon ushtarët lufta? (Foto)

0
32

Përmes projektit ”Ne nuk kemi vdekur” pasqyrohen sfidat e luftës

Jeta nuk është aspak e lehtë, duke pasur parasysh vështirësitë që sjellë. Por, janë disa profesione të cilat mund të themi se e bëjnë edhe më të vështirë atë. Si një nga profesionet më të vështira është edhe profesioni i ushtrisë.

Ndonëse, është një nga profesionet për të cilin janë krenarë çdo komb, ajo i ka edhe sfidat e veta. Me punën që bëjnë ata lodhen psiqikisht dhe fizikisht, por një gjë që vërehet më shumë është edhe ndryshimi i fytyrave të tyre.

Përmes projektit ”We are not dead” gazetari dhe fotografi, Lalage Snow ka sjellur ndryshimin e fytyrave të ushtarëve nga vëshirësitë dhe sfidat e luftës.

Nga fotografitë që ka bërë Snou mund të shihni fytyrat e ushtarëve britanikë para dhe pas misionit të tyre 7 mujor në luftën në Afganistan.

Më poshtë mund t’i shihni fotografitë e portreteve të bëra nga fotografi Snow.

//21media/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here