Sëmundjet që shkakton mikrovala që nuk i keni dëgjuar kurrë

0
90

Eksperti zviceran Hans Hertel bëri një studim  ku zbuloi se  mikrovalët  largonin çdo lëndë ushqyese të ushqimit.

Rrezatimi deformon ushqimin dhe e bën atë të dëmshëm për shëndetin tonë.
Pavarësisht anës pozitive që e përgatisin shpejt ushqimin, shëndeti ynë mbetet prioritar.

Efektet anësore të mikrovalëve janë:microunde

Imunitet i dobët
Gjendje e keqe shëndetësore
Defekte në lindje
Katarakti
Më pak rezistencë ndaj viruseve  dhe baktereve
Kancer

Efekte të tjera :probleme me  hemoglobinën, më shumë anemi, rritje të kolesterolit, probleme të leukociteve si dhe anomali në lindje.

Gatimi i ushqimeve në mikrovalë zvogëlon vlerat ushqyese, deformon molekulat e proteinave dhe krijon përbërje të reja antinatyrale.Ndaj mënyra më e mirë është ta përdorni atë sa më rrallë të jetë e mundur.

//shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here