Sekreti i Kate Middleton për të humbur peshë shpejt

0
77

Ushqimi dietik që ka provuar Jennifer Lopez dhe Gisele Bundchen është edhe ai ku bazohet edhe Kate Middleton, Dukesha e Cambridge.

Kate-Middleton-juice-diet-juicing-health-diet-178981Edhe pse nuk mund të kemi të gjithë qasje për të pasur kuzhinierët më të mirë të Britanisë së Madhe, si dukesha Kate Middleton, kjo nuk do të thotë se gatimet tona nuk mund t’i përmbajnë të njëjtat vlera ushqyese si ato që konsumon ajo.

Edhe pse nuk mund të ushqehemi si ajo, të paktën mund ta provojmë.

Kur Middleton synon të humbasë peshë, ajo shton sasinë e konsumimit të proteinave, ndërsa zvogëlon sasinë e karbohidrateve. Programi që ajo përdor, të cilin e kanë provuar edhe Jennifer Lopez dhe Gisele Bundchen ka në thelb pikërisht këtë formulë.

Kështu që, nëse synoni humbje peshe konsumoni më shumë perime, proteina, grurë, fruta etj. //shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here