Pajisjet që duhet t’i keni në kuzhinë (FOTO)

0
26

Sipas një studimi, një grua shpenzon mesatarisht 1117 ditë të jetës së saj në kuzhinë.

Kjo tregon se më shumë se 3 vite të jetës suaj i kaloni duke gatuar.

Për ta bërë këtë kohë më të këndshme për gratë, inxhinerët dhe projektuesit vazhdimisht i plotësojnë kuzhinat me artikuj dhe pajisje të reja.

Preni bizelet me këtë pajisje 

Prerësi i bizeleve 

Lapsi për dizajnimin e kafeve 


//klankosova/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here