Një truk i thjeshtë se si të mos ju kalben ushqimet në frigorifer

0
65

Nëse mendoni se sfungjerët shërbëjnë vetëm si mjete pastrimi, atëherë e keni gabim. Ato mund të përdoren edhe për funksione të tjera dhe të japin rezultate të paparashikueshme.

Mund të mos ju ketë shkuar në mendje, por me vetëm disa sfungjerë, ushqimet brenda frigoriferit tuaj do të jenë gjithmonë të freskëta.baking-soda-fridge-resizedKështu, mund të blini sa ushqime të dëshironi pa pasur frikë se edhe pse në frigorifer, sërish do të prishen.

Ndaj, për këtë ju nevojiten vetëm 3 sfungjerë. Vendosini ato në një sirtar të frigoriferit ku mbani produktet.

Ato do të mund të thithin të gjithë lagështirën e mundshme për një periudhë të gjatë. Normalisht, pas disa javësh duhet t’i ndërroni ato dhe të vendosni sfungjerë të tjerë.//shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here