Një psikolog zbuloi një rregull 3-minutësh që të gjithë prindërit duhet të ndjekin

0
1

Sa kohë keni shpenzuar me fëmijën tuaj pas punës? Teknikisht, kemi vetëm rreth 30 minuta për të gatuar darkë për ta, rreth 15 minuta për të lexuar një libër, dhe vetëm një moment për t’i puthur ata natën e mirë. 

Megjithatë, sipas ekspertëve, në mesin e të gjitha këtyre periudhave, ka 3 minuta që mund të jenë më të rëndësishme të ditës. Psikologu Nataliya Sirotich shpjegoi sundimin e 3 minutave dhe sipas saj, nëse e respektoni këtë rregull, do ta keni besimin e fëmijës suaj edhe kur janë adoleshentë.

Ja se si t’i përdorni këto 3 minuta saktë për të arritur një nivel të kuptimit të plotë dhe të plotë me një fëmijë dhe doli të jetë shumë e lehtë!

Rregulli i 3 minutave

Ky rregull thotë që ju duhet të takoni fëmijën tuaj çdo ditë sikur nuk e keni parë njëri-tjetrin për një kohë të gjatë.
Përveç kësaj, është shumë e rëndësishme të jesh në të njëjtin nivel me sytë e fëmijës dhe të kalosh 3 minuta duke përqafuar fëmijën dhe duke i pyetur ata se çfarë ndodhi gjatë kohës që ishit larg. Është veçanërisht e rëndësishme të ndiqni këtë rregull kur e merrni fëmijën tuaj nga kopshti, shkolla ose kur ktheheni në shtëpi nga puna

//kosovarja/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here