Një mënyrë e shijshme si ti hani patëllxhanët në vend të bukës

0
3

Padyshim patëllxhani ka një sërë varitetesh në të cilat mund të kombinohet. Nëse doni të eliminoni bukën atëherë ka një numër alternativash, ku ju mund ta zëvendësoni me patëllxhanët.

Në të njëjtën kohë ju ushqeheni dhe merrni vlerat ushqyese.

Ja disa prej tyre:

Brusketa me patëllxhanë

Edhe pse nuk do ju ngopë shumë, do të keni në gojë një shije të mrekullueshme. Me domate, djathë dhe erëza është e pamundur të mos ndodhë!

Tost me avokado dhe patëllxhanë

Në një tost francez dhe me shijen e kanellës e të vaniljes e bëjnë thjesht perfekte!

Sanduiç me patëllxhanë të pjekur

I mbushni patëllxhanët njësoj sikur të keni një simite. I piqni për rreth 5 minuta dhe më pas do të na besoni: Nuk do ta ndieni mungesën e bukës!

//shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here