Një lugë në ditë nga kjo rikthen memorien, forcon arteriet dhe shumë më tepër!

0
37

Xhensen është me të vërtetë një ilaç natyral që duhet ta keni gjithmonë pranë vetes. Sigurisht,kjo e fundit ndonjëherë varet edhe nga mundësitë.

Xhenseni është një rrënjë shumë e veçantë dhe ka pamjen e një qenieje njerëzore në miniaturë, është e njohur në mbarë botën si një bombë energjitike.

Kjo bimë zakonisht gjendet vetëm në dyqanet që tregojnë produkte origjinale dhe bio.

Disa nga përfitimet e xhensenit:

– I jep trupit, vitamina B1, B2, E dhe C, hekur, mangan dhe kalcium

– Anti-inflamator natyral

– Aktivizon qarkullimin e gjakut

– Rrit memorien dhe ngadalëson humbjen progresive

– Heq dhimbjet e kokës

–  Mbron arteriet

– Stimulon trurin dhe parandalon mikro-infarktin e saj

– Xhenseni përdoret gjithashtu për të përmirësuar përqendrimin.

– Ndihmon për të përmbushur efikasitetin në punë, ideale për njerëzit që punojnë.

– Është përdorur për depresion, ankth, stres dhe për të përmirësuar gjendjen shpirtërore.

– Është përdorur si një ndihmës për trajtimin e kancerit të gjirit, të mëlçisë pulmonare dhe kancerit të lëkurës.

– Rekomandohet në rastet e anemisë, diabetit, gastritit, astmës, pagjumësisë, etj.

Mjetet popullore për të forcuar kujtesën:

Është e rekomandueshme që të merrni 120 mg në ditë për humbjen e kujtesës të ndarë në 3 doza prej 40 mg. Pas 1 orësh, efektet e fuqishme të substancës së xhensenit ndjehen në tru.

Është gjithashtu efektive në rastet e Alzheimerit.

 Kujdes!

Nuk është e këshillueshme që ta merrni, natën, pra para se të flini!

//shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here