Nga çfarë nuk duhet të hiqni dorë, kur bëheni prindër

0
59

Kur një çift bëhet me fëmijë duket se pothujase gjithçka ndryshon! Në mënyrë të pavullnetshme stili i jetës dhe rutina e ditës suaj ndryshon me fëmijët ku aktivitetet dhe dëshirat e tyre pushtojnë kohën tuaj. Por kjo mund të jetë një gabim i madh. Më poshtë janë të listuara pesë gjërat që ju duhet të vazhdoni të bëni, edhe pse ju keni fëmijë.

1. Udhëtime
Një nga keqardhjet më të zakonshme të çifteve janë udhëtimet. Nuk kalojnë qoftë as edhe një fundjavë vetëm si dikur. Një natë ndoshta vogëlushi juaj mund të qëndronte tek gjyshërit, kështu që paketoni një çantë dore dhe kaloni një natë a një fundjavë diku ku ju shkonit kur ishit vetëm ju të dy.

2. Ushtrime
Fëmija juaj nuk hidhet e luan 24 orë. Në momentin kur ai është në qetësi, kushtojini pak vëmendje formave fizike. Bëni ato 15 minuta ushtrime dhe do ndiheni po aq energjik sa dikur.

3. Darkat jashtë
Është e lehtë të biesh në grackën e neglizhencës në një marrëdhënie në çift. Për hirë të vetvetes dhe lumturisë në çift ju duhet të investoni në lidhjen tuaj kohë dhe përkushtim. Një darkë jashtë do ishte zgjidhja ideale

4. Interesat personale
A jeni një muzikant? Fotograf? Është e lehtë që ju të abandononi çdo interes vetjak sapo ju të bëhet një prind, por është e vështirë për të rifilluar një hobi ose për të gjetur mënyra për të ndjekur ëndrrat tuaja. Dita është e gjatë kushtojini pak kohë dhe vetes suaj.

5. Mësimi
Ju mund të jetë një prind tani, por ju ende nuk dini çdo gjë. Kalojmë jetët tona duke mësuar gjëra të reja. Është interesante të zbulosh botën përmes syve të një fëmije dhe kjo nuk është një përvojë që ju do të dëshironi të humbisni. /living/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here