Modelet e flokëve gërshët në formën e një njëbrirëshi mund të jetë dhe trendi më i fundit. Vitin e kaluar ishte bishtaleci i vogël në maje të kokës, shumë i popullarizuar, ndërsa këtë vit, ka tendenca që të behet trendi, krehja dhe mbështjellja e flokëve sipër ballit, në imitim të njëbrirëshit.

Për të bërë këtë lloj flokësh, shpenzohet një shishe e tërë me spërkatësin për ngurtësim, por ia vlen të jeni trendi.

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here