Sekreti për një lëkurë të butë të duarve

0
369

Gjatë dimrit lëkura e duarve tuaja mund të thahet dhe të bëhet e vrazhdë nëse nuk kujdeseni për to. Higjiena e duarve është hapi i parë për të pasur duar të bukura.

Përveç kësaj duhet ditur se ne e prekim fytyrën 3 herë në minutë dhe higjiena është themelore. Për të pasur një lëkurë sa më të mirë për duart tuaja është e rëndësishme që të bëni manikyr rregullisht: në qoftë se ju shkoni në një qendër bukurie është një zgjidhje ideale por edhe në shtëpi ju mund ta realizoni vetë. Aplikoni krem hidratues për duart në mëngjes dhe mbrëmje.

Duart janë të mbi-ekspozuara gjatë ditës ndaj të ftohtit dhe bakteret. Duart tuaja janë prezantimi i parë më njerëzit.

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here