Më në fund, një peshqir vetëm për gjoksin!

0
22

A e kishit menduar ndonjëherë që mund t’ju nevojitej një peshqir enkas për gjoksin tuaj?

Epo tashmë kjo është bërë realitet falë Erin Robertson nga Los Angeles. Ai ka dizenjuar peshqirin për gjoksin e femrave.

Ky peshqir vendoset rreth qafës dhe mbulon gjoksin duke zbehur shenjat e djersitjes. Sidomos kur kemi dalë nga dushi apo kur jemi duke bërë një punë. Ky peshqir është dizenjuar për të gjithë masat e gjoksit, duke filluar që nga ato të mëdhatë që kanë më shumë probleme me djersitjen poshtë gjoksit.rpv9apxx8kk1mtixvc3b

Me anë të këtij peshqiri shumë gra do të shpëtojnë nga puçrat e vogla që krijohen poshtë gjoksit, në pjesën e sipërme të barkut apo të kraharorit.

Quhet Ta-Ta dhe nënat shtatzëna kanë filluar ta konsiderojnë këtë peshqir si një shpëtim. Ky peshqir madje mund të thithë cdo pikë qumësht që mund të rrjedhë gjatë të ushqyerit.TTB5

 “Ajo që dikur ishte një ide, tani është një realitet i PATENTUAR dhe unë jam kaq i tronditur që  jam në gjendje të ndaj Ta-Ta (peshqirët) e mi me të gjithë ju”, është shprehur dizenjatori i tyre.//shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here