Me këtë metodë foshnjet pushojnë së qari për vetëm 1 minutë!

0
34

Shumë nëna kanë probleme me fëmijët e tyre kur qajnë dhe ato nuk gjejnë ndonjë mënyrë që t’i qetsojnë, sidomos nënat e reja që lindin për herë të parë.

Më poshtë ju sjellim metoda të përdorura edhe nga më të vjetrit për qetësimin e foshnjes tuaj brenda 1 minuti nga këshillat që vijnë çdo ditë nga prindër të ndryshëm.

Pjesa e fundit tek këmbët ndikon shumë mbi kokën ,mushkëritë, zemrën dhe barkun. Kur fëmija qanë nga ndonjë dhimbje mënyra më e lehtë për ta qetësuar është prekja e fundit të këmbëve.

Pjesa e poshtme e gishtave të këmbës lehtëson dhimbjen e kokës.

Duke fërkuar pjesën tjetër më poshtë gishtave të këmbëve lehtësojmë mushkëritë.
Pjesa qendrore lidhet me zemrën dhe fërkimi i saj e bën zemrën të rrahë më qetë.
Kurse thembra lidhet me barkun dhe fërkimi i saj do të lehtësojë dhimbjen e barkut.

Keshtu fërkimi i pjesës së fundit të këmbës duke ndjekur procedurën e lartpërmendur do ta qetësojë dhe do ta bëjë të pushojë të qarën e femijës për 1 minutë./sovrani/

 

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here