Lyheni me birrë për tu nxirë më shpejt? Ja çfarë thonë ekspertët

0
1

Shumë njerëz dëshirojnë një rrugë të shpejtë drejt një ngjyre të dëshiruar trupore Kemi dëgjuar shumë persona që për të marrë një nxirje më të shpejtë përdorin birrën apo rodukte të tjera si një vaj diellor.

Mirëpo sipas mjekëve ky është një gabim shumë i rëndë. “Lyerja me birrë është një ide e keqe. Nxirja që duket se shfaqet pas lyerjes me birrë është vetëm një iluzion. 

Birra përmban një proces inflamator të dëmshëm për lëkurën,”- shprehen ata.

Në vend të përdorimit të birrës, mjekët këshillojnë përdorimin e produkteve dhe ushqimeve që përmbajnë riboflavin dhe beta-karotinë, pasi stimulojnë prodhimin e melaninës, vitaminave A, C, E dhe acide yndyrore të pangopura.

//kosovarja/
SHPËRNDAJE
ParaSi të bësh një “Shirley Temple”
Infosite

Në Sofra do të gjeni informacione dhe këshilla të dobishme për shëndetin, tryezën dhe shtëpinë tuaj. Zbuloni gjithçka ju duhet për një jetë më të qetë e të lumtur me familjen tuaj!

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here