Kjo është mënyra më e sigurt për të udhëtuar

0
16

Departamenti i Transportit i Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka ndarë shumë statistika të vdekjes përmes mënyrave të transportit për vitin 2015, ku është dëshmuar që udhëtimi me aeroplan nuk është aq i rrezikshëm.

749 persona kishin mbetur të vdekur më 2015 pas aksidenteve në hekurudhë, ndërsa aksidentet me veturë janë më të shpeshta por gjasat për të vdekur në këto aksidente nuk janë edhe aq të mëdha.

Sa i përket udhëtimit me anije e barkë, kishte pasur 700 aksidente me fatalitet, ku prej tyre 90% kishin ndodhur nga lundrimet rekreative.wing-221526_1280-702x336

Krejt në fund, ka një gjasë prej 1 në 9821 që të vdisni në ajër, duke e bërë kështu fluturimin si mënyrë më të sigurt të transportit.

Më 2015, rreth 848.1 persona fluturuan në dhe nga SHBA-të, dhe kishte vetëm 444 vdekje që lidhen me aviacion.//arbresh/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here