Këto janë pantollonat që i kanë lënë të presin në radhë 12 mijë njerëz

0
1

Për disa arsye është shumë e vështirë të gjesh ato pantallona që të bien sipas trupit.

Për të gjitha vajzat, gratë të cilat kanë vuajtur kaq shumë nga mosgjetja e atyre perfekte është koha t’i japim një lajm të mirë.

‘Everlane The Work’ janë pantallonat që kushtojnë $50 dhe po bëjnë bujë në Amerikë.//klankosova/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here