Këshilla më e mirë e martesës nga një grua e divorcuar!

0
147

Këto janë disa këshilla të dhëna nga një grua, e cila është divorcuar pas 7 vitesh martesë.

Ajo ndan përvojën e saj dhe gjërat kryesore që ka mësuar nga martesa e saj, duke theksuar faktin se femrat, kanë po aq përgjegjësi sa meshkujt që ky raport të funksionojë.

Pavarësisht se çdo histori dhe marrëdhënie është ndryshe nga të tjerat, disa këshilla nuk i bëjnë keq askujt.o-WOMAN-DIVORCE-facebook

Mësoni se çfarë ka thënë ajo:

– Gjithmonë kërkoni më të mirën për bashkëshortin tuaj.
– Kryeni gjithmonë marrëdhënie seksuale me njëri-tjetrin.
– Kërkoni gjithmonë këshilla nga femra të tjera, të cilat kanë martesa të suksesshme.
– Jepini gjithmonë hapësirë për të bërë gjërat e veta.
– Nuk është detyra jote që ta ndryshosh apo ndreqësh atë.
– Tregoji gjithmonë sesa i zgjuar, i sjellshëm dhe i rëndësishëm është për ty.
– Kurrë mos e harro që ai të ka zgjedhur ty.
– Qesh me shakatë e tij.
– Gatuaj për të.
– Duaje atë në mënyrën që ai ka nevojë.
– Mos fol kurrë me të për meshkujt e tjerë.
– Lejoni bashkëshortin t’ju dashurojë në mënyrën e tij.
– Mos e ofendoni kurrë në sy të njerëzve të tjerë.
– Mos lejoni që çështjet financiare të ndërhyjnë midis jush.
– Faleni gjithmonë njëri-tjetrin.
– Mos harroni, zgjidhni gjithmonë dashurinë mbi gjithçka. //shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here