Karakteristikat joshëse të burrave që gratë i vërejnë menjëherë

0
57

Çdo grua e ka perceptimin e saj për një mashkull të përsosur.

 

Megjithatë, disa veçori të meshkujve duken shumë joshëse dhe mund ta bëjnë për vete secilën grua.

Bright Side ka grumbulluar një listë të tipareve që i bëjnë burrat më tërheqës në sy të grave.

Vetullat e trasha 

Për shumë femra tërheqës është një mashkull i rruar

Buzët e trasha 

Thinjat në flokë 

Një mashkull i turpshëm është tërheqës për femrat 

Syzet 

Një kuzhinier i mirë

 

//klankosova

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here