Ju që thjesht urreni Shën Valentinin, 9 postimet qesharake që duhet të bëni në Instagram

0
0

Shën Valentini është afër dhe më të gëzuar për këtë fakt më shumë se të dashuruarit vetë janë shitësit e luleve.

Edhe pse është dita kur më së shumti dhurohet dashuri brenda një çifti ka dhe nga ata që zgjedhin mos të festojnë, jo se nuk janë të dashuruar, por s’janë aspak dakort me idenë se dashuria duhet të festohet vetëm në këtë ditë. Një tjetër kategori njerëzish që e urrejnë 14 shkurtin janë beqarët. Doni të dini se si të reagoni në këtë ditë ju që s’e festoni? Ndiqni se cilat janë postimet e 14 shkurtit me të cilat do t’i bëni të gjithë të qeshin në Instagram.

1- Nëse dikush të thotë: “Dashuria është në ajër!”, thuajini të mos marrë më frymë.

2-Oh ai po thotë se e dashura i ra nga qielli? Andej ka rënë edhe djalli, nëse ende nuk e di!

3- Qenka dita e Shën Valentinit? Unë di se sot është e mërkurë!
4- Dashuria jote është si djathi zviceran? Sërish erë djath do mbajë.
5-Disa gra zgjedhin të ndjekin ëndrrat, të tjerat burrat. Thuajini këtyre të fundit se ëndrrat nuk zgjohen një ditë dhe të thonë se thjehst nuk të duan.

6-Të bën të ndihesh mirë por në të vërtetë është një rrëmujë. Dashuria ta shpif.

7-Ka disa persona që e kanë të shkruar  se duan të vriten. E kam një listë të vogël…

8- A dicka, nëse do të ishte thyer zemra do kishe vdekur teknikisht, kështu që mbylle gojën!

9- Je i dashuruar? Po të prezantoj me një pica!
 //blitz/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here