Java e martesës

0
2

Nga sot deri më 14 shkurt shënohet Java e Martesës si një lëvizja ndërkombëtare.

Java e Martesës është një lëvizje ndërkombëtare në rritje, ku çdo vit së paku rreth 2 milionë njerëz marrin pjesë në aktivitete të kësaj jave në shumë vende të Botës.

Aktivitet e Javës së Martesës kanë si qëllimin të inkurajojë çdo çift, pavarësisht nëse janë të sapomartuar apo gjyshër, që të investojnë kohë dhe energji për forcimin e martesës.

//rtk/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here