Ja pse duhet të nisni të pastroni piskatoren që nga sot

0
60

Ekeni pastruar ndonjëherë piskatoren? Nëse deri më sot nuk e keni bërë duhet të nisni “urgjentisht” ta bëni…

Mos pastrimi i piskatores është një veprim i gabuar sipas dermatologëve.

Grumbullimi i bakterieve që mblidhen në piskatore herën e ardhshme që ju do pastroni vetullat do të krijojë acarim të lëkurës dhe krijimin e puçrrave të vogla.
Prandaj duhet që piskatoren ta pastroni sa herë që e përdorni.

Menjëherë pas përdorimit, idealja do ishte që ju ta pastroni para pastrimit të vetullave, por majat e piskatores nuk do arrinin të jepnin depilimin e dëshiruar të zonës.
tweezers2Mënyra më e mirë për të pastruar piskatoren është larja në alkool. Alkooli është dezifektanti më i mirë i këtij sendi.

Lëreni për 2 minuta në alkool ose fërkojeni me letra të lagura me përmbajtje të lartë alkoolike. //shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here