Ja pse diamantet janë simbol i dashurisë

0
8

Diamantet nuk janë vetëm “miqtë” e vajzave, por edhe të një marrëdhënie dashurie.

Sipas studimeve të ndryshme guri shkëlqyes është simbol i jetëgjatësisë dhe unitetit të çiftit.so-why-do-we-propose-with-engagement-rings-174646014-LattaPictures-760x506

Diamantet personifikojnë fortësinë duke e bërë gjithashtu marrëdhënien sa më unike dhe që të zgjasë sa më shumë në kohë.

Ata simbolizojnë gjithashtu dedikim dhe përqëndrim total, tipare për të cilat ka më shumë nevojë se kurrë një marrëdhënie.

Pra nëse keni menduar që të dashurën tuaj të zemrës keni vendosur ti bëni një dhuratë të tillë, jo vetëm që do ta kënaqni atë nga vizuale por kur ti shpjegoni edhe këto detaje të diamanteve, do ta bëni atë edhe më të lumtur.//arbresh/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here