Ja kush janë tre shenjat e horoskopit që konsiderohen ‘çuna mami’

0
64

Horoskopi shpesh herë tregon shumë cilësi për karakterin e njerëzve. Dhe shumica prej nesh bazohemi tek ai për të mësuar diçka më shumë për partnerin tonë.

Por ndër cilësitë më të veçanta që shenjat e horoskopit kanë është që  ne mund të dallojmë se kur një çun është një djalë i pavarur apo një’ çun mami’.

Epo ne tashmë kemi tre shenjat e horoskopit që janë me patjetër ‘Çuna mami’.

Bëhet fjalë për binjakët, gaforren dhe bricjapët.

1. Binjakët

Binjakët janë një shenjë që janë shumë të pavendosur në atë se çfarë duan dhe gjithmonë kanë mamanë  e tyre afër që ju zgjidhë çdo vështirësi. Edhe  pse nuk e pranon padyshim një binjak është një ‘djalë mami’ pasi ata në thelb kanë një shpirt fëmije dhe  e din që nëna e tyre i do ashtu siç janë, kështu që kurrë nuk ndryshojnë.

2. Gaforrja

Gaforrja gjithmonë dëshiron të ketë vëmendjen e mamasë së tij ai është një nga shenjat më të përkëdhelura të horoskopit nga ana e nënës së tij. Janë shumë të varur nga mamatë e tyre dhe nuk mund të bëjnë dot asgjë pa to, duke filluar që nga ushqimi e deri tek faturat. Meshkujt gaforre nuk mund të jetojnë pa kujdesin maksimal të nënës së tyre.

3. Bricjapi

Bricjapi mund të duket si një “njeri i familjes” për disa njerëz, por ai është vetëm një djalë i vërtetë i mamit. Ai përdor justifikimin se familja është gjithçka që ai ka nevojë, por në realitet, Bricjapi thjesht do të rrijë me nënën e tij, pasi ajo nuk e gjykon kurrë.

/Itv/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here