Ja ç’mund të bëjmë me këto mobilie të vjetra që të gjithë i kemi në shtëpi

0
0

Të gjithë e kemi në shtëpi nga një mobilie si këto në foto.

Nuk ka pasur shtëpi pa një mobilie kafe ose ngjyrë bezhë, por që koha e ngjyrave të bardha e pastel,  stili skandinav i mobilimit dhe shumë elemente të reja të dizajnit i nxorën paksa jashtë mode.

Në këtë artikull do t’ju japim disa ide se si t’i ricikloni për t’i sjellë në kohë dhe fare mirë mund t’i vendosni në dhomat e fëmijëve, në korridor, etj.

Shihni fotot.

//shije/

SHPËRNDAJE
ParaSheqerpare të mbushura me arra
Infosite

Në Sofra do të gjeni informacione dhe këshilla të dobishme për shëndetin, tryezën dhe shtëpinë tuaj. Zbuloni gjithçka ju duhet për një jetë më të qetë e të lumtur me familjen tuaj!

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here