Ide si t’i ripërdorni kornizat e vjetra të pikturave

0
27

Nëse keni një kornizë të vjetër të pikturave, mos u ngutni ta hidhni. Në fakt, ju mund ta ripërdorni atë duke e kthyer në një objekt të ri dhe shumë praktik.

Mund të duket e çuditshme, por ju mund të krijoni edhe një karrige nga një kornizë e vjetër pikturash.

Prandaj më poshtë po ju sjellim disa ide shumë kreative se si t’i transformoni kornizat e vjetra në objekte dhe dekorime – shumë praktike dhe mbi të gjitha krejt unike.

Kornizë për pasqyrë

Karrige për fëmijë

 Tabaka

Terrarium (shtëpi për lule)

Mbajtëse për gjilpëra

Pikturë “e gjallë”

Tabelë për organizimin e bizhuterive

Tavolinë për kafe

Tabelë për mesazhe dhe shënime

Ide për organizimin e gjërave në tavolinën tuaj

Mbajtëse për pajisjet tuaja elektronike

Tabelë shahu

Orë muri

Dekorim për llampa

Raft librash

Tharëse për bimët tuaja

Mbajtës për çelësa

Mbajtës për peshqirë

Kornizë fotografish

Magnetë për frigorifer

Dollap për banjo

Dollap i vogël afër shtratit

 //klanKosova/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here