Ide për mobilimin e shtëpisë

0
262

Për të arreduar një shtëpi duhet të filloni me një dhomë të caktuar. Rëndësi të veçantë i duhet kushtuar hapësirës dhe stilit që duam t’i japim ambientit.

Stili i mobilimit duhet të jetë pasqyra e asaj çka ndiejnë dhe përfaqësojnë pronarët. Pikërisht kjo zgjedhje do t’iu bëjë të kuptoni që jeni në shtëpinë tuaj dhe mbi të gjitha do t’iu bëjë të ndiheni mirë.

Si mund ta mobiloni shtëpinë?
Mënyrat e mobilimit të një shtëpie janë të ndryshme dhe përcaktohen nga buxheti që ju keni vendosur të shpenzoni. Mos u fokusoni tek çmimet e larta dhe tek sendet luks. Rëndësi ka që gjithçka të jetë sa më praktike dhe funksionale në shtëpi.

Ja disa ide pë mobilim të dhomave në mënyrë antike…

//living

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here