Ide interesante se si të shfrytëzohen dyert e vjetra

0
46

Dyert e vjetra kthehen përsëri në jetë

Nëse po rimodeloni ose përmirësoni shtëpinë tuaj, ju duhet patjetër të mbani dyert e vjetra.

Ka shumë mënyra që ju mund krijoni projekte rreth shtëpisë tuaj që duken sikur janë hartuar nga profesionistë ose kanë ardhur nga dyqani.

Këtu janë disa nga mënyrat të preferuara se si mund të përdoren dyert e vjetra: Qoshe në natyrë, ju mund të lidhni katër dyer me disa varësa dhe të instaloni një çati për të krijuar këtë qoshe të vogël.

Pastaj mund të krijoni një këndi ku mund të qëndroni gjatë natës, gardh për kopsht, vitrinë për libra, rafte për pije, stole, tryezë, e shumë e shumë gjëra të tjera për një kohë shumë të shkurtër.

//21media/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here