Vajza zgjohet në mengjes dhe trupi i saj ishte nxirë! Kujdes, ja gabimi fatal që mund t’ju prekë edhe ju…

0
120

Kur një individ është i shëndetshëm, është shumë rëndë që të bindet se disa gjëra nuk janë nën kontrollin e tyre.

Kjo vlen veçanërisht për ata prindër të cilët janë të detyruar që të ballafaqohen me situata ku fëmijët e tyre sëmuren dhe ato nuk mund të bëjnë asgjë për t i ndihmuar ato.

Kur fëmija i një çifti zgjohet në mëngjes me të nxira në trup, ato mbesin të tronditur duke mos e ditur arsyen e tyre. Së shpejti ata zbulojnë që kjo është si pasojë nga lija e dhenve.

Fëmija kishte lijën e dhenve, por meqë ai kishte mungesë të vitaminës C, erdhi deri ne komplikim dhe fëmija u mbush me të nxira nëpër trup.

Bo u diagnostifikua me purpura fulminans që manifestohej me të nxira nëpër trup dhe që rrallë ndodhte. Kjo sëmundje është zbuluar në vitin 1981 dhe njihet si fenomen i rrallë.

//konica/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here