Fundet me lule: 5 kombinime që do ta bëjnë look-un tuaj të pagabueshëm

0
33

Nuk ka stinë që ne mos t’i duam fundet me lule. Të freskëta dhe glamour, na lind gjithmonë dëshira të krijojmë look të ndryshëm me to.

Nëse kërkoni kombinimin perfekt, jeni në vendin e duhur: sot do t’ju sugjerojmë 5 mix&matsh ndaj të cilave nuk do të jeni indiferentë.

Frymëzohuni dhe vraponi drejt gardërobës suaj! (Fotot në galeri)

  • Fund me lule, T-shirt dhe espadrillas (pupa kashte)
  • Fund me lule, këmishë dhe atlete
  • Fund me lule, bluzë me vija dhe gjysmë çizme
  • Fund me lule, këmishë dhe këpucë pumës
  • Fund me lule, top dhe sandale
//shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here