Farat e këtij fruti luftojnë kancerin? Ja çfarë kanë mbajtur të fshehur për vite të tërë autoritetet

0
57

Ka shumë artikuj të cilat pretendojnë se nga konsumumi i farave të mollës, kajsive, bajames së hidhur apo qershisë, të cilat përmbajnë cianid, mund të shkaktohen disa rreziqe në shëndet.

Por, në fakt “pak evidenca shkencore e tregojnë me argumente se është i rrezikshëm përdorimi i tyre”.

“Cyanide” është një “amygdalin” dhe shumë njerëz i kanë përdorur farat e kajsisë për të luftuar kancerin. Dhe ata nuk kanë  vdekur nga helmimi me cianid. Ata kanë arritur madje të kurojnë kancerin e tyre pa përjetuar ndonjë efekt anësor.Apple-Seeds

Kështu shkuan “livingtraditionally.com”, duke theksuar se përbërësi “amygdalin” ka 4 molekula. Dy janë molekulat e glukozës dhe dy të tjera janë “benzaldyhide” dhe “cyanide”.
Qelizat e kancerit përmbajnë beta-alfaglukosidase, një enzimë e cila nuk gjendet në qelizat e shëndetshme dhe që ka aftësinë të luftojë qelizat e kancerit. Që në vitin 1952, Dr. Ernst Krebb, një studiues nga San Francisko arriti të bëjë këtë zbulim duke i përdorur tek pacientët me kancer.

Në mënyrë që të sigurohej që “laetrile”, një përbërës që ai e përpunoi për t’ua injektuar pacientëve, ishte i sigurt për përdorim, Dr. Krebb ia injektoi vetes. Dr. John Richardson e ka provuar efikasitetin e saj me shërimin e disa pacientëve me kancer në San Francisco. Në vitin 1971, “laetrile” u ndalua.peach-pit1Gazetari investigativ G. Edward Griffin ka publikuar përfitimet e “laetrile” apo B17, në librin e tij “Një botë pa kancer”, ku gjenden më shumë fakte dhe argumente në lidhje me historinë e shërbimit të pacientëve me kancer nga “amygdalin”.//shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here