E përdorni telefonin si alarm? Ja pse nuk duhet ta bëni më

0
75

Janë 5 arsye shumë të rëndësishme që ju nuk duhet ta përdorni më telefonin tuaj në vend të ziles së alarmit. Jo vetëm që ju shkatërron gjumin, por edhe marrëdhënien tuaj, zbulojeni në këtë artikull….

1. Drita e ekranit nuk ju lë të flini
Duke e mbajtur në dhomë, drita e telefonit do t’ju shpërqëndrojë dhe do t’ju lërë pa gjumë. Doktorët rekomandojnë se 1 orë para se të shkoni për të fjetur ju duhet të mos keni kontakt me ekranin e telefonit, apo laptopit tuaj.Phone-Lightblogfeature

2. Duke e mbajtur telefonin në dhomë, do të harroni të lani dhëmbët
Kur gjëja e parë që shikoni është telefoni, jo rrallë mund ta gjeni veten duke parë e-mailet edhe para se të keni larë dhëmbët. Mos e bëni më.bedtime-cell-phone-1w6bl26

3. Në Facebook deri në mesnatë?
Nëse e mbani telefonin në dhomë, në momentin që nuk ju zë gjumi, do të jetë shumë e vështirë që t’i rezistoni Facebooku-ut, apo çfarëdo lloj aplikacioni tjetër. Dhe do ta ndjeni veten akoma më të lodhur se më parë, për shkak të mungesës së gjumit.

4. Koha që shpenzohet në dhomën e gjumit duhet të jetë ekskluzive për dy partnerët.
Shumë çifte e marrin telefonin në dhomën e gjumit dhe ky është një gabim shumë i madh, që prish marrëdhënien mes tyre.cellphone

5. Nuk është zilja e duhur
Në fund të fundit kjo zile nuk është e mjaftueshme për t’ju çuar nga gjumi.f3c3bf63-4ad5-471e-8f9e-86df016f27f2Enable-gesture-control-for-incoming-calls--amp-alarms//shije/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here