E dini se çfarë është kjo kokërr e vogël brenda kikirikut?

0
96

Të gjithë e konsumoni pa e pasur mendjen se çfarë po hani. Por në të vërtëtë ju po hani diçka dukshëm të pabesueshme.

Ajo kokërr e vogël në skaj të kikirikut është në të vërtetë embrioni.embrj

Ai është burimi i bimës, pasi vetë kikiriku është farë dhe kur e mbjellim në tokë ai rritet si bimë.

Është me të vërtetë diçka shumë e bukur kur e kupton se çfarë po konsumon.

Nëse nuk e keni vërë re më parë, jemi të bindur se pasi ta lexoni këtë artikull, do ta shikoni më me vëmendje, sigurisht nuk presim që të mos e hani./albeu/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here