Disa mënyra për të përdorur vazot bosh

0
263

Vazo xhami. Të gjithë kemi në shtëpi të tilla. Duke blerë salcë, majonezë etj, ato shtohen sa vjen edhe më shumë. Dhe atëherë lind pyetja si t’i përdorim që të jenë funksionale?

Nuk është nevoja për gjë tjetër, veç se pak fantazi. Ne ju tregojmë disa mënyra që t’i shndërroni ato, duke zbukuruar ambientin tuaj.

Nëse nuk të pëlqejnë të tejdukshme jepjuni ngjyrë.9c65fc5ed5ea5b8914ddedf2acf49f8a

Përdori me funksionin e tyre të parë, atë të ruajtjes80a051346878b87b1a5987d5a8facd3c3

4

5

Ngjit gjëra të ndryshme6

Ktheji në vazo…lulesh7

Kishe menduar që mund të bëhen mbajtëse qirinjsh?8

Oborri dhe veranda me siguri do të marrin një pamje tjetër9

 

 

 

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here