Dashuro me ALBtelecom

0
138

Operatori telefonik ALBtelecom ju mundëson të zgjedhni një nga dy dhuratat për njeriun tënd të zemrës edhe për këtë Shën Valentin! 

OFERTA 1:
General Mobile 4G me 15% zbritje
ose
General Mobile 5 Plus me 10 % zbritje,
+
Ne të dhurojmë 3 GB Internet 4G & 10 minuta ndërkombëtare çdo muaj, për 12 muaj rresht!

Detaje:

Përfitimi i internetit 3 GB është automatikisht i vlefshëm për 30 ditë dhe 10 minuta ndërkombëtare përfitohen nga rimbushja e parë e muajit me 1,000 Lekë e sipër, të vlefshme për 30 ditë. Këto përfitime do të merren çdo muaj për 12 muaj rresht.

Për të kontrolluar balancën e internetit dhe minutave ndërkombëtare dërgo një SMS me tekst Balance drejt numrit 148.

Minutat ndërkombëtare janë të vlefshme drejt operatorëve në plot 17 shtete: Itali, Greqi, Kosovë, Bullgari, Francë, SHBA, Kanada, Gjermani, Turqi, Belgjikë, Angli, Kinë, Suedi, Spanjë, Rumani, Poloni dhe Republikën Çeke. Skema e tarifimit për internetin është 10 Kb + 10 Kb.

Vellimi i minutave ndërkombëtare do të shpenzohet sipas skemës 60 + 1 sekonda.
Përfitimet e kësaj oferte nuk mund të përdoren në Roaming.

Pas konsumimit të përfitimeve të kësaj oferte do të tarifohesh me tarifat standarde të planit tarifor të cilit ti i përket. Kjo ofertë do të jetë e vlefshme për një periudhë të limituar.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.Untitled

OFERTA 2: 

Regjistrohu në një nga Paketat e Miqësisë dhe ne të dhurojmë:

4 GB Internet 4G + SMS Pa Limit drejt Eagle Mobile!

Detaje:

  • Nëse aktivizon një nga Paketat e Miqësisë (Kupid, 800, 1000, 1,200, 1,600 apo 2,000) do të përfitosh dhuratë paketën e  Shën Valentinit me 4 GB internet dhe SMS pa limit drejt Eagle Mobile, të vlefshme për 28 ditë që nga momenti fillestar i aktivizimit.
  • Për të kontrolluar balancën e internetit dërgo Balance drejt numrit 145.
  • Skema e tarifimit për internetin është 10 Kb + 10 Kb.
  • Përfitimet e kësaj oferte nuk mund të përdoren në Roaming.
  • Pas konsumimit të përfitimeve të kësaj oferte do të tarifohesh me tarifat standarde të planit tarifor të cilit ti i përket.

Këto oferta do të jenë të vlefshme për një periudhë të limituar.

Për më shumë informacion, vizito dyqanet tona ALBtelecom, merr suport në Whatsapp apo Viber në 067 2000123, ose telefono Shërbimin e Klientit në 123.

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here