Cilat ilaçe duhet t’i merrni në pushime?

0
27

Një çantë bazike e ndihmës së shpejtë duhet të përmbaj ilaçe kundër dhimbjeve

(Paracetamoli është më i lehtë për lukthin mirëpo merrni edhe ibuprofen në qoftë se keni ndonjë lëndim të muskujve), sprej antiseptik për pastrimin e plagëve, krem antiseptike, fashë dhe shirita.syringe-diabetes-blood-sugar-testing-kit-plane

Termometri, disa ilaçe për stomakun dhe krem kundër kafshimit të mushkonjave, gjithashtu duhet të jenë pjesë e çantës suaj mjekësore për pushime.

Natyrisht nuk duhet të harroni kremrat për mbrojtjen nga dielli. //arbresh/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here