Çfarë është Tokëzimi dhe si mund të na shpëtojë?

0
298

Babai i mjekësisë, 2500 vjet më parë, e dinte shumë mirë për çfarë po fliste.

baby on grass

Ecjë sytë apo më mirë këmbët, tek ajo që na mundësoi jetën: Toka.

Pra, është të ecësh zbathur mbi sipërfaqen e tokës, pa këpucë, pa çorape, për gjysmë ore apo sa të mundesh për aq shpesh sa të mundesh. Kaq e thjeshtë! Sipas përkrahësve të kësaj teorie, ne jemi qenie bioelektrike, që jetojmë në një planet ‘elektrik’. Çdo funksion i organizmit tonë bëhet i mundur në sajë të elektricitetit dhe përçimit të saj Në fund, a është pasojë e modernizmit shëndeti ynë jo i mirë?! Tokëzimi thotë PO! /living/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here