Më të lexuarat

Tri metoda natyrale për të luftuar celulitin pas moshës 30-vjeҫare

Nëse do të dukesh bukur me bikini, para se sezoni të fillojë zyrtarisht, atëherë përgatitu të bësh një trajtim për rezultate më të mira. Një...

Të fundit

Ngacmimet seksuale në vendin e punës “modë në Britani”

Komentet seksuale, prekjet e padëshiruar, kërcënimet dhe sulmet janë ende “të përhapura dhe të zakonshme” në ambientet e punës, sipas një raporti të ri,...

Wafers me mollë

Arkiva e të gjitha postimeve:

Albania