Më të lexuarat

Tri metoda natyrale për të luftuar celulitin pas moshës 30-vjeҫare

Nëse do të dukesh bukur me bikini, para se sezoni të fillojë zyrtarisht, atëherë përgatitu të bësh një trajtim për rezultate më të mira. Një...

Të fundit

Përse femrat shtatshkurtra kanë shtatzëni më të shkurtër dhe lindin bebe...

Një hulumtim i ri i publikuar në revistën PLOS Medicine ka zbuluar që femrat shtatshkurtra lindin bebe me peshë dhe gjatësi më të vogël.   Nuk...

Arkiva e të gjitha postimeve:

Albania