Bëri vetullat tatuazh, ajo që i ndodhi gruas më pas…(Foto)

0
32

Të heqësh vetullat e më pas t’i bësh ato tatuazh është moda më e re.

Vetullat janë ato që bien më shumë në sy kur shohim fytyrën e dikujt dhe nëse nuk i kemi në formë perfekte atëherë do dukeshim shëmtuar me të vërtetë.

Një nënë e re e cila e mori këtë vendim përfundoi me ballë të djegur. Infeksioni i “fshiu” asaj vetullat nga dhe iu përhap më tej edhe në fytyrë.

Coast nga Melburni kishte shkuar në një klinikë për t’i bërë vetullat tatuazh, në mënyrë që ato të dukeshin më të trasha.

Sipas saj, arsyeja që ajo mori këtë plagë të tmerrshme ishte, neglizhenca e estetistes.5980012229c67_hero_landscape_598000e9c3f8d

Ajo ishte shumë e nxituar. Shkonte sa jashtë brenda për të takuar klientët gjatë procedurës. Gjithashtu po bënte edhe një tatuazh tjetër në të njëjtën kohë. Estetistja nuk vendoste doreza në çdo kohë, duke bërë që puna të mos ishte sterile, shkruan nëna e divorcuar.

Amanda Coast tha se kur u zgjua kishte dhimbje dhe pa që lëkura rreth vetullave kishte nisur të binte.

//ge/

Komento

Please enter your comment!
Please enter your name here